glas- en gevelreiniging met rope access

Rope Access Plus op RTL 4 in november 2022

Buitengewoon Nederland

Zondag 6 november 2022 en zaterdag 12 november was Rope Access Plus te zien op RTL 4. Het tv-programma ‘Buitengewoon Nederland’ bestede ongeveer 2 minuten aandacht aan rope access. Bekijk hieronder de video terug.

Wat is rope access?

Tijdens de uitzending legt het bedrijf Rope Access Plus uit dat industrieel klimmen met behulp van touw- en klimtechnieken, ook wel abseilen genoemd, een oplossing biedt voor het bereiken van moeilijk toegankelijke plekken in met name vastgoed, bouw, elektrotechniek, communicatie (gevelreclame en signing) en industrie.

Project Cooltoren Rotterdam

Om rope access in de praktijk te ervaren had RTL 4 gefilmd in de Cooltoren waar Rope Access Plus in opdracht van Ballast Nedam twee leidingen van circa 150 meter hoog heeft gedemonteerd binnenin een schacht. Lees meer over dit Cooltoren project.

Video RTL4: Nederlands gesproken en ondertiteld

Video RTL4: Nederlands gesproken - English subtitles

Video RTL4: Nederlands gesproken - Deutsche Untertitel

Opdrachtgevers en partners

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in.