glas- en gevelreiniging met rope access

Onderhoud aan Stairway to Heaven Kunstwerk in Rotterdam

Werkzaamheden

Inspectie, Reiniging, Schilderwerk en Montage aan “Stairway to Heaven” in Rotterdam. Door middel van valbeveiliging en rope access technieken kon van dichtbij een inspectie uitgevoerd worden over de algehele staat van het kunstwerk.

Begin 2021 is er begonnen aan het volledig reinigen van het kunstwerk met een milieuvriendelijk  reinigingsmiddel. Hierna volgde er een touch-up van de coating. M.b.v. Bristle-Blasters is er een ideale onderlaag gecreëerd voor het aanhechten van de nieuwe coating. Na het schilderwerk zijn de corroderende ringen vervangen aan de bovenkant.

Waarom rope access

Gezien de locatie was het niet mogelijk om een hoogwerker te plaatsen.

Bekijk andere projecten

Opdrachtgevers en partners

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in.